Camping La Asy

Dacă sunteți doritori de activități cât mai diverse, puteți vizita Campingul la Asy. Aici vă puteți bucura de focuri de tabără, tiroliană, diferite activități pentru copii, dar și o băutură răcoritoare lângă lac. Locația este una spectaculoasă, oferind o priveliște minunată asupra zonei, toate acestea într-o atmosferă primitoare și distractivă.

Partia Mărișel

Localitatea Mărișel aflată la doar 57 de km de Bologa, oferă iubitorilor de sporturi o pârtie amenjată pentru sporturile de iarnă, dar și drumeții și excursii pe timpul verii.

Masivul Vlădeasa

Masivul Vlădeasa se afla la o distanță de 40 km de locația noastră. Masivul are vârful cu același nume, cu o altitudine de 1.836 m

Arborii Sequoia din Rogojel

Arborii giganți se găsesc de obicei în California, însă potrivit unei legende locale, un baron maghiar căruia îi plăcea să studieze pomii, a adus și a platat această specie de arbori în localitatea Rogojel, pe Dealul Domnului. Astfel, astăzi acești arbori pot fi vizitați și admirați, fiind printre singurii arbori de acest gen, din Europa.

Castrul roman

La marginea satului, într-un cadru natural înconjurat de natură, se află castrul roman, numit Resculum, care este special datorită faptului că este cea mai veche așezare atesatată din zonă. Aceasta a aparținut Imperiului Roman, existând numeroase dovezi descoperite recent cu privire la acest aspect. Ruinele castrului se pot vizita și astăzi, în locul numit Gradiște, unde vă puteți bucura de o plimbare în natură.

Vă așteptăm și pe Booking

 

 

Booking

Rezervă o căbănută! Scrie-ne!

Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat — Mulțumesc!
Completează toate câmpurile obligatorii!

Vă așteptăm și pe Booking

Adresa:

 

Bologa, numărul 166

județul Cluj

Contact:

 

 +40 774 458 364

 cazare@littlehousebologa.ro

Cetatea Bologa

Localitatea Bologa se bucură de o bogată istorie, având și azi rămășitele trecutului bine evidențiate.

Cetatea Bologa se află în inima localității Bologa, constuită acum 700 de ani, aceasta avea rolul de supravegheare a drumului care duce la Oradea. Ulterior, aceasta a fost donată de către regele Sigismund de Luxenburg lui Mircea cel Bătran, dupî semnarea tratatului de alaință împottiva otomanilor. În prezent, Cetatea Bologa a fost restaurantă, oferind astfel o evadare în trecutul legendar al zonei.